Free CSS Templates


Добре дошли в "Делчовски хан"

Избягайте от сивото ежедневие, отдайте се на лукс и незабравима почивка!

Добре дошли в хотел “Делчовски хан”. Той е разположен в неповторима местност, която пресъздават атмосферата на старото  време. От прекрасната природа на Пирин планина до минералните извори близо до село Огняново, ние предлагаме чудесна база за вашия престой.

Хотелът е разположени в прекрасна туристическа дестинация. Ако се интересувате от очарователната култура и кухня на България мястото е тук.
Независимо дали пътувате по работа или за удоволствие, хотел “Делчовски хан”, ще ви осигури топло посрещане, изключително обслужване, спокоен сън в богат избор от удобни  стаи и апартаменти.

Хотел “Делчовски хан” разполага с една единична стая, четири апартамента, механа за 40 души и тераса към механата за 80 души.

Стая

единична

Изберете една от стилните ни стаи - всяка със собствена тераса и ще се насладите на уютна обстановка сред прелестите на природата.

Апартамент

 

Настанете се в удобство и почувствайте свежестта и вълшебството на планината.

Механа

 

Насладете се на кулинарни изкушения, опитайте традиционни български специалитети, разнообразните напитки и да усетите първокласно обслужване.  Механата е идеално място за приеми, празнични мероприятия и частни партита.

Механата разполага с 40 места, а терасата с 80 места.

 

Ако желаете да резервирате маса, моля свържете се с нас на тел.: +359 884 999 667.

Екстри

Контакти